شماره حساب : 6037991712383888 مهدی دلاوری/حامدرحمانی
موتور برق چیست؟

موتور برق در عملکرد شبیه به دیزل ژنراتور ها می باشند ولی در ابعاد کوچکتر, بر همین اساس ...

موتور برق در عملکرد شبیه به دیزل ژنراتور ها می باشند ولی در ابعاد کوچکتر, بر همین اساس کارخانه های تولید کننده ژنراتور و دیزل برای سهولت کار مشتری این وسیله را تولید کرده اند .

با توجه به مصرف بسیار بالای این محصول کارخانجات تولید کننده بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که قادر به تولید انواع موتور برق با مشخصات فنی متفاوت و با یکدیگر به رقابت می پردازند . زمانی که کاربر به این دستگاه نیاز دارد که در محلی که وجود انرژی برق ضروری است . مدل های مختلف موتور برق را می توان در سرتاسر جهان مشاهده کرد. به عنوان مثال ژنراتور ها و موتور برق ها در بیمارستان ها، ساختمان های اداری و تجاری و فروشگاه ها برای تامین برق کل ساختمان در زمان قطع برق استفاده می شوند. به کارگیری ژنراتور برق در مکان هایی مانند بیمارستان ها که دستگاه های حساس و حیاتی دارند که باید همیشه متصل به برق باشند، لازم و ضروری است. ژنراتورهای برق همچنین در نیروگاه ها برای تبدیل انرژی اتمی، شیمیایی یا مکانیکی به برق استفاده می شوند تا در نهایت برق را در کل شهر یا کشور توزیع کنند. موتور برق هایی که توان پایینی دارند را نیز برای لوازم برقی خانگی، سیستم های روشنایی، یخچال ها و فریزرها در زمان هایی که با مشکل تامین توان مواجه هستیم می توان استفاده کرد. به طور کلی ژنراتور برق وسیله ای است که انرژی مکانیکی از یک منبع خارجی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. این موضوع مهم است که بدانید، ژنراتور انرژی الکتریکی را ایجاد نمی کند، بلکه بوسیله نیروی مکانیکی که به آن اعمال می شود، بار های الکتریکی موجود در سیم پیچ آن را به حرکت در آورده و به اصطلاح برق تولید می کند.

کاربرد موتور برق اضطراری

  • جهت مصارف خانگی
  • ویلا
  • ساختمان
  • بیمارستان ها
  • بانک ها و مراکز مهم امنیتی
  • دیتا سنترها
  • سرورها
  • کارگاهی
  • مصارف اضطراری
  • کارخانه و کارگاه
  • جهت امداد و نجات

اجزای موتور برق

  1. موتور :  تامین کننده انرژی مکانیکی مورد نیاز موتور برق است که بر حسب توان موتور برق و توان خروجی آن تعیین می گردد
  2. سیستم سوخت : سیستم سوخت در موتور برق که بسته به نوع سوخت متفاوت است می تواند بر روی خود دستگاه موتور برق یا به عنوان بخشی مجزا قرار گیرد
  3.  دستگاه تولید برق متناوب : تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی بر عهده این دستگاه می باشد .
  4.  سیستم سردسازی : قطعات و اجزای موتور برق در حین کار دچار افزایش دما می شوند لذا سیستمی جهت خنک کردن این قطعات نیاز است .
  5. سیستم روغن کاری : قطعات موتور برق به دلیل کار پیوسته  نیاز به روغن کاری روزانه دارند، که سیستم روغن کاری این مهم را عهده دار است.
  6. تنظیم کننده ولتاژ : تنظیم ولتاژ خروجی موتور برق و تبدیل جریان برق AC به DC و بالعکس بر عهده این بخش است.

 

نحوه ارسال کالا

روش پرداخت کالا

پیگیری سفارشات

لوگوی شبکه اجتماعی واتس آپ
پشتیبانی آنلاین ابزارگلد از طریق واتساپ

جهت سهولت در امر پاسخگویی به شما بازدیدکنندگان گرامی، با راه اندازی پشتیبانی آنلاین، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

هرگونه سوال در خصوص محصولات و... را از طریق واتساپ با ما در میان گذارید.

ارسال پیام به واتس آپ از طریق موبایل
ارسال پیام به واتس اپ از طریق مرورگر