شماره حساب : 6037991712383888 مهدی دلاوری/حامدرحمانی
ایرلس

ایرلس را می توان در نقاشی اتومبیل، سازه‌های فلزی، مبلمان و دکوراسیون منزل، وسایل چوبی، ...

ایرلس را می توان در نقاشی اتومبیل، سازه‌های فلزی، مبلمان و دکوراسیون منزل، وسایل چوبی، فضا داخلی و نمای ساختمان، کشتی و هواپیما به کار گرفت. با استفاده از ایرلس می توان طیف وسیعی از رنگ ها همچون رنگ های اکرولیک، رزینی، وینیلی، روغنی، لاتکس، آلکیدی، الاستومری، لعابی و آستر و … را بر روی سطح موردنظر پاشش کرد.

رنگ آمیزی با ایرلس یکی از روش های رنگ آمیزی صنعتی است که برای اِعمال رنگ بر روی سازه های فلزی و کلیه سطوح به کار می رود. تجهیزات و دستگاهوری رنگ آمیزی با ایرلس مشابه عملیات سندبلاست است؛ در این روش، رنگ مورد نظر در داخل مخازن ریخته می شود، مخزن رنگ به یک پمپ، لوله و شینلگ متصل است؛ هنگامی که پمپ روشن می شود، رنگ به داخل شیلنگ مکیده شده و پس از عبور از آن به صورت پودری بر روی سطوح پاشیده می شود. مکانیسم عملکرد دستگاه رنگ آمیزی به روش ایرلس بر اساس افزایش فشار داخلی مخزن رنگ است.در سیستم ایر اسپری یا پاشش با هوا ؛ هوای فشرده در داخل رنگ دمیده شده و آن را به ذرات بسیار ریز تبدیل میکند. به این عمل اتمیزه شدن میگویند . عمومی ترین روش سیستم پاشش ایر اسپری  پیستوله های بادی است. در پیستوله های بادی رنگ داخل یک مخزن ریخته میشود که به وسیله لوله باریکی به یک مجرا که در دسته پیستوله قرار دارد و در آن هوای فشرده در جریان است راه دارد. عبور هوای فشرده در دسته پیستوله بادی سبب مکیده شدن رنگ از مخزن یا همان کاسه پیستوله بر اساس اثر ونتوری شده و در داخل دسته با هوای فشرده مخلوط و اتمیزه میشود. سپس با خروج از نازل ذرات رنگ سوار بر هوای فشرده بر روی سطح مورد نظر می نشیند.

رنگی که در داخل شلنگ ایرلس تحت فشار قرار گرفته و به صورت مداوم و تحت فشار بسیار بالا از خروجی بسیار ریز تیپ ایرلس خارج میشود ، به محظ واجهه با هوای محیط به صورت ابری از ذرات بسیار ریز با سرعت بالا در می آید. این اوریفیس (خروجی ریز نازل) تیپ ایرلس است که مقدار خروجی رنگ از گان ایرلس و عرض و الگوی پاشش ایرلس را تعیین میکند. به همین سبب تیپ های ایرلس متنوعی با خروجی ها و عرض و الگوی پاشش های مختلف در بازار وجود دارد.یک پمپ ایرلس به وسیله یک موتور الکتریکی یا بنزینی ، هیدرولیکی یا نیوماتیک (بادی) به حرکت در می آید . در پمپ های ایرلس برقی و بنزینی ؛ نیروی محرکه موتور به دو صورت عمل میکند. در ایرلس های دیافراگمی که تنکولوژی قدیمی تری هستند ، نیروی موتور محرک یک پمپ روغن میشود که روغن پرده دیافراگم را مرتعش کرده و پرده دیافراگم عمل مکش و پمپاژ رنگ را انجام میدهد. نوع طراحی پمپ ایرلس دیافراگمی مشابه پمپ های سمپاش است با تفاوت هایی در نوع دیافراگم و شیر های یکطرفه ورودی و خروجی. در پمپ های ایرلس پیستونی ، نیروی محرکه موتور یک گیربکس را چرخانده وخروجی گیربکس به واسطه یک مکانیزم لنگ و لغزنده شاتون و در نهایت پیستون پمپ پیستونی را بالا و پایین میکند . بالا و پایین شدن پیستون مکش و پمپاژ رنگ را حاصل میکند. در پمپ ایرلس پیستونی یک سنسور فشار مکانیکی یا الکترونیک فشار حاصل از عملکرد پمپ ایرلس را دریافت کرده به واحد کنترل دیجیتال دستگاه یا در مدل های مکانیکی به یک رله قطع و وصل برق موتور انتقال میدهد. در دستگاه های ایرلس برقی دیافراگمی نتظیم فشار دستگاه ایرلس به وسیله یک شیر ریلیف روغن انجام میشود .

مزایای کار با ایرلس 

-جالب است که بدانید سرعت پاشش رنگ با دستگاه ایرلس ۴ برابر بیشتر از پیستوله و ۲۸ برابر سریع تر از قلم مو می باشد.

-حداقل میزان هدر رفتن رنگ در حین کار با این دستگاه است.

-رنگ را به صورت کاملاً یکنواخت و به صورت پودری بر روی سطح می پاشد.

-می‌توانید در ارتفاع هم از دستگاه ایرلس استفاده کنید.

-دستگاه ایرلس به شما این امکان را می‌دهد که انواع متفاوتی از رنگ ها را مورد استفاده قرار دهید.

 

نحوه ارسال کالا

روش پرداخت کالا

پیگیری سفارشات

لوگوی شبکه اجتماعی واتس آپ
پشتیبانی آنلاین ابزارگلد از طریق واتساپ

جهت سهولت در امر پاسخگویی به شما بازدیدکنندگان گرامی، با راه اندازی پشتیبانی آنلاین، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

هرگونه سوال در خصوص محصولات و... را از طریق واتساپ با ما در میان گذارید.

ارسال پیام به واتس آپ از طریق موبایل
ارسال پیام به واتس اپ از طریق مرورگر